Aanmelden organisaties

Deelnemen als organisatie (community) op PlanPoint?

Op onze website zijn er speciale communities voor organisaties. Heb je als organisatie veel planners in dienst en wil je een eigen community, dan kan dat.

Als organisatie kun je gratis gebruik maken van de volgende mogelijkheden:

  • Het beheren van een eigen ‘community’. Hier wordt jouw organisatie  uitgelicht, zoals je dat zelf wilt. PlanPoint-leden kunnen lid worden van jouw organisatie-community en toegang krijgen tot vacatures, evenementen en berichten etc. Je kunt zelf bepalen of het een open of gesloten community wordt. Bij een gesloten community bepaal je zelf wie lid mag worden van de community. Bij een open community mag iedereen lid worden.

  • Plaatsen van berichten (kennis en ontwikkelingen).

  • Plaatsen van evenementen (bijeenkomsten of workshops) binnen jouw organisatie.

Aangesloten organisaties bij PlanPoint hebben onbeperkt toegang tot hun eigen community op deze website en kunnen gebruik maken van alle genoemde mogelijkheden.

Plaatsen van vacatures

Op basis van een abonnement kun je zelf vacatures plaatsen binnen jouw community. De medewerkers van PlanPoint kunnen dat ook voor jouw organisatie verzorgen. Sollicitaties afhandelen en kandidaten zoeken en/of benaderen behoort tevens tot de mogelijkheden. Met onze gespecialiseerde kennis en ervaring kunnen wij het complete werving en selectietraject verzorgen.

Aanvragen community (gratis)

Wil je als organisatie profiteren van de bovengenoemde voordelen van PlanPoint? Klik dan op onderstaande link. Of stuur direct een email naar info@planpoint.nl

 

Intake Organisatie